U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief door HIER te klikken.

Agenda kort

15 feb.

18 feb.

Gemeentewandeling

20 feb.

Poëzie, J.-P. Rawie, Opkamer

22 feb.

24 feb.

De zevende dag, Opkamer

28 feb.

Poëzie, Binnenbos

1 mrt.

Lectio divina

Zondag 4 maart, onze stagiaire Liesbeth van Deventer gaat voor. Welkom! Organist is Jochen de Gier.

Zondag 11 maart is de zondag in het midden van de veertigdagentijd. Even licht de hoop van Pasen al op. Juist op deze zondag vieren we de maaltijd van de Heer, in aansluiting bij de lezingen over het eerste Pesachmaal in het beloofde land, Jozua 4:19-5,1.10-12 en over vijf broden en twee vissen, Johannes 6:1-15. De projectcantorij o.l.v. Jasper Witteveen zingt, organist is Wouter Harbers.

Zondag 18 maart, Grieken zijn op zoek naar Jezus, en dan weet hij: de tijd is gekomen. Raadselachtig? Johannes 12:20-33. Organist is Klaas van Boggelen.
Zondag 25 maart, Palmzondag, het begin van de stille week. Een zondag met twee gezichten. ‘Heden: Hosanna, morgen: kruisig hem!’ Deze twee gezichten komen tot uitdrukking in de vormgeving van deze WIJs-viering, een dienst voor en door gemeenteleden van alle leeftijden en achtergronden. Zowel de intocht in Jeruzalem als het lijdensverhaal zullen klinken, in verhaal en lied en beweging en kleur. Organist is Wouter Harbers.
Witte donderdag 29 maart, we komen samen rond de tafel waar Jezus zijn leerlingen ontvangt. Ubi caritas et amor, waar liefde is en aandacht, daar is God! Ook als de wegen daarna de nacht in leiden houden we dat vast. Muziek wordt verzorgd door Daniël Claas.
Goede vrijdag 30 maart, is het vooral soberheid en eenvoud. We horen naar het lijdensverhaal, zingen liederen, bidden, zijn stil. Muziek wordt verzorgd door Daniël Claas.
Zaterdag 31 maart, Paaswake. Het Licht overwint, dat vieren we deze nacht, met doopgedachtenis en maaltijd van de Heer. Met medewerking van Young Vocals.
Zondag 1 april, Paasochtend. De woestijn wordt een echte paastuin: leven, kleur en licht! Organist is Piet van Dijk.

Gemeentereis 2017