kopje koffie 2Ook deze zomer zijn er in juli en augustus iedere woensdag weer koffieochtenden in de NoorderLichtkerk. Kom langs om elkaar te ontmoeten, een beetje bij te kletsen of puur uit interesse. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom en om 10.30 uur starten we met een activiteit of onderwerp.

Op 14 augustus hebben we het met Deli Greydanus over spreekwoorden, wie kent ze niet. We gaan met elkaar op zoek naar wat we kennen en wie weet leren we van elkaar. Welkom en neem een oud spreekwoord mee!

Op 21 augustus is het woord aan Nathalie Swinkels. Als beginnend zelfstandige in de uitvaartzorg praat zij jullie graag bij over haar bijzondere ervaringen en gaat zij met u in gesprek over ‘mijn laatste reis’ en de mogelijkheden. Weer genoeg om samen eens over te praten.

Op 28 augustus spreken we met Roel Bosch over gedichten. Zijn gedichten heel moeilijk? Dat hoeft niet! De teksten van Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink, of onze stadsdichters Diet Groothuis of Mary Heylema komen zo binnen. We genieten ervan en vragen ons af wat het geheim van een goed gedicht is. Dat verschilt per persoon natuurlijk, maar door samen te lezen kom je verder.

Wij kijken weer erg uit naar de koffieochtenden en uw aanwezigheid. Wilt u graag komen, maar zijn er problemen met vervoer; neem dan gerust contact met ons op, Carla: 878 15 44 of Maarten: 06- 339 572 81. Tot ziens!

Carla Valstar en Maarten Kluin