De NoorderLichtgemeente in Zeist heeft een vacature voor een kerkelijk werker voor een periode van 4 jaar met een dienstverband van 50 %.

De NoorderLichtgemeente is onderdeel van de Protestantse Gemeente Zeist, en telt ongeveer 1150 leden. Als predikant is ds. Roel Bosch aan de gemeente verbonden.

De taken van de kerkelijk werker zullen inhouden:

• Pastoraat (met name ouderenpastoraat).
• Vorming en toerusting en gemeenschapsvorming.
• Zo mogelijk voorgaan in 4 zondagse vieringen per jaar, dan wel delen van een viering verzorgen.
• Voorgaan in uitvaartdiensten of vieringen in kleinere kring.

We zoeken naar een kerkelijk werker die:

• Een afgeronde hbo-opleiding bezit en is ingeschreven in het register voor kerkelijk werkers van de PKN.
• De capaciteiten heeft om de werkzaamheden met openheid en eigenheid te kunnen uitvoeren.
• De wil heeft om te werken vanuit het plan van aandacht dat door de gemeente is opgesteld.
• Creatief kan en wil omgaan met de beschikbare tijd.
• Op een prettige manier samenwerkt met predikant en vrijwilligers binnen de gemeente.
• Affiniteit heeft met de voorgestelde taken.

U kunt een sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en CV, zenden aan vacature@noorderlichtgemeente.nl . Bij dit adres kunt u ook om meer informatie vragen. Telefonische informatie bij Myrthe Kluin-Haster, 06 18695144. Een schets van de gemeente is beschikbaar. Zie ook deze website, met het plan van aandacht van de gemeente.

Reactietermijn sluit op 7 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.