Zin in de zomer? In de NoorderLicht blijven we elkaar treffen. Ook komende zomer zijn er in juli en augustus op woensdagmorgen weer de bekende  koffieochtenden in de NoorderLichtkerk. Om 10.00 uur staat de koffie klaar en om 10.30 uur starten we. Soms in gesprek, soms iets creatiefs. Iedereen is welkom! Steeds volop ontmoeting en aandacht voor de kleine dingen die het leven groot maken.

8 augustus komt Nathalie Swinkels langs. Vanuit de journalistiek stapte ze over, vogde haar hart en ging de uitvaartwereld in. Ze geeft u graag een inkijkje in haar werk. Wie weet komen uw eigen vragen en ervaringen ook aan bod.

Op 15 augustus komt Miek Koning langs, om te spreken over haar rijke leven samen met tweelingzus Dik. Voor ons zijn ze onafscheidelijk; Miek vertelt over het rijke leven van hen beiden.

Op 22 augustus gaan we met Deli Greydanus praten over oude gebruiksvoorwerpen. Heeft u thuis nog iets liggen? Neem het mee!

Op 29 augustus neemt Ewout Vossebeld je mee in de wondere werled van de modeltreinene. Waar en wanneer is het begonnen/ En wanneer kreeg het modelspoorvirus hem te pakken? Maar ook: waar haalt hij de inspiratie voor zijn baan vandaan.

Gemeentereis 2017