Aanmelden Nieuwsbrief

Knop Renovatie 2018

FacebookAndroidApple IOS

Welkom bij de NoorderLichtgemeente in Zeist.

Wij zijn een open gemeente waar mensen, jong en oud, met elkaar ruimte scheppen.
Ruimte om God te ontmoeten. Ruimte om elkaar te ontmoeten.
Ruimte om met en door elkaar iets van God te ervaren.

Zin in de zomer? In de NoorderLicht blijven we elkaar treffen. Ook komende zomer zijn er in juli en augustus op woensdagmorgen weer de bekende  koffieochtenden in de NoorderLichtkerk. Om 10.00 uur staat de koffie klaar en om 10.30 uur starten we. Soms in gesprek, soms iets creatiefs. Iedereen is welkom! Steeds volop ontmoeting en aandacht voor de kleine dingen die het leven groot maken.

8 augustus komt Nathalie Swinkels langs. Vanuit de journalistiek stapte ze over, vogde haar hart en ging de uitvaartwereld in. Ze geeft u graag een inkijkje in haar werk. Wie weet komen uw eigen vragen en ervaringen ook aan bod.

Op 15 augustus komt Miek Koning langs, om te spreken over haar rijke leven samen met tweelingzus Dik. Voor ons zijn ze onafscheidelijk; Miek vertelt over het rijke leven van hen beiden.

Op 22 augustus gaan we met Deli Greydanus praten over oude gebruiksvoorwerpen. Heeft u thuis nog iets liggen? Neem het mee!

Op 29 augustus neemt Ewout Vossebeld je mee in de wondere werled van de modeltreinene. Waar en wanneer is het begonnen/ En wanneer kreeg het modelspoorvirus hem te pakken? Maar ook: waar haalt hij de inspiratie voor zijn baan vandaan. 

 

Kerkomroep

Luister live of later naar de vieringen vanuit de NoorderLichtkerk. Klik op het onderstaand logo.

logo-kerkomroep

Gemeentereis 2017

NoorderLicht-geschiedenis groen