Vier jaar was Nienke van Andel wijkpredikant van de NoorderLichtgemeente. Als wijkgemeente mogen we terugkijken op een heel goede en vruchtbare tijd.

afscheid nvaHelaas komt er op 31 maart 2019 een eind aan deze verbintenis. Op deze dag willen we als gemeente afscheid van haar nemen.
Ds. Nienke van Andel zal dan voorgaan in de dienst van Schrift en Tafel; daarna zal haar collega Roel Bosch haar losmaken van onze gemeente.

Voor deze dienst en voor de daarop volgende bijeenkomst in de Shalomzaal nodigen we u van harte uit.
De dienst begint om 10.00 uur, de bijeenkomst om 11.45 uur.