Graag bieden we in de NLG vanaf dit jaar 2 x per maand Jongerendienst aan. Zit je op het voortgezet onderwijs, dan ben je er welkom! We starten om 10.00 uur in het Jeugdhonk (rechts achter de kerk) en stoppen rond 10.45 uur. Dan gaan we samen met de kinderen van de kinderdienst de kerkzaal in om de zegen mee te krijgen.
We sluiten aan op het thema van de zondag, maar spelen ook in op wat jou bezighoudt. Er is natuurlijk ruimte voor geloof en de Bijbel, maar net zo goed voor ontmoeting, gesprek, film, muziek en spel. Kortom, een leuke manier om met het geloof bezig te zijn en leeftijdsgenoten beter te leren kennen.
Op de hoogte blijven? Via WhatsApp of e-mail ontvang je tijdig informatie of een herinnering. Meld je aan via jnd@noorderlichtgemeente.nl
En voor nieuwe ideeën staan we altijd open, spreek ons aan! De komende zondagen zijn ingepland: 16/12 20/01 03/02 17/02 03/03 17/03 31/03 14/4 28/4 12/5 26/5 9/6 23/6

Team Jongerendienst: Heidi, Nathalie, Han, Efrim, Helga en Helen