Aanmelden Nieuwsbrief

Knop Renovatie 2018

FacebookAndroidApple IOS

Welkom bij de NoorderLichtgemeente in Zeist.

Wij zijn een open gemeente waar mensen, jong en oud, met elkaar ruimte scheppen.
Ruimte om God te ontmoeten. Ruimte om elkaar te ontmoeten.
Ruimte om met en door elkaar iets van God te ervaren.

Op donderdag 21 maart 2019 houdt de Noorderlichtgemeente haar gemeentemiddag. Iedere bezoeker van onze gemeente is (met een kennis, buur of vriendin of vriend) van harte welkom in de Shalomzaal, voor ontmoeting, gesprek en een maaltijd.

Het jaarthema van de NoorderLichtgemeente is in de steigers. Rondom dit thema neemt ons medegemeentelid Rianne Strijker-van Asperen ons deze middag mee. 'Duurzaam Zeist'- en dan weer uitgewerkt naar duurzaam Noorderlicht én naar ieder persoonlijk. 

U bent welkom vanaf 14:45 uur. Rond 15:15 uur begint het programma, er is een pauze. Om 17.00 uur een drankje en gesprek met wie u al wel of nog niet kent.

Welkom, ook voor de maaltijd rond 17:30 uur ter afsluiting, wel graag opgave! Bij Dick Rijks, 030-6924601 of email: dick.rijks@ziggo.nl of collectezak. Opgeven kan tot en met zondag 17 maart 2019. Graag hierbij ook uw dieetwensen opgeven. Een eigen vrije bijdrage van tussen de € 7,50 en € 10,00 zal welkom zijn.

Wilt u hulp bij vervoer, of juist helpen bij vervoer? Geef dat dan ook gerust door, met naam en adresgegevens natuurlijk.

Namens de voorbereidingscommissie, Marleen v.d. Berg en Dick Rijks.

Kerkomroep

Luister live of later naar de vieringen vanuit de NoorderLichtkerk. Klik op het onderstaand logo.

logo-kerkomroep

NoorderLicht-geschiedenis groen